Uddybende økonomi for virksomhedsejere

Formål

A give virksomhedslederne nogle økonomiske redskaber til at vurdere og eventuelt udvikle deres virksomhed ud fra økonomiske beregninger samt sikre rettidig omhu i forhold til medarbejderne indenfor for grundlæggende personalejura.

Kursets indhold

  • Balancens inddeling
  • Skat – hvad er der særligt ved en hovedaktionær/aktionærlån
  • Nøgletal/investering
  • Budget/prognose
  • Hvad definerer en medarbejder og hvilke rettigheder har man
  • Hvornår er man funktionær og hvad betyder det
  • Hvad må man og hvad må man ikke i forhold til advarsler, afskedigelser og bortvisninger

Dette kursus har fokus på at sikre, at du, som virksomhedsejer, er opmærksom på de økonomiske redskaber, som kan give en endnu bedre beslutningsproces som virksomhedens udvikling. Både i forhold til vækst, men ligeledes også at kunne til- og fravælge produkter/services, set i et økonomisk perspektiv. Ligesom du, som virksomhedsleder, ofte selv sidder med de vanskelige personalemæssige udfordringer, hvor du her får en kort introduktion i hvad kan man gøre. Således du kan bruge redskaberne direkte i din hverdag.

Deltagere

Kurset er for dig, som har din egen mindre virksomhed, og gerne vil blive klogere på hvordan du i endnu højere grad kan udnytte de økonomiske nøgletal til at udvikle din virksomhed. Ligesom du får et indblik i, hvordan du skal agere i forhold til medarbejderne, således du er endnu mere opmærksom på dine muligheder og medarbejdernes rettigheder.

Praktiske oplysninger

Kurset foregår på dansk og afholdes over tre gange af 4 timer. Du skal forvente at der vil blive opgaver mellem hver mødegang. Stedet bliver annonceret, når kurset bliver aktuelt.

Pris

5.250 kr. Det kan maximalt være 12 deltagere på et hold.

Afholdelse

KursusstedDag 1Dag 2Dag 3
Nuuk-Kursus1Torsdag den 4. februar 2021Torsdag den 11. februar 2021Torsdag den 18. februar 2021
Nuuk-Kursus2Mandag den 10. maj 2021Mandag den 17. maj 2021Tirsdag den 25. maj 2021

Afholdelse