Tekniske kurser

Vi ved godt, at vi er lidt specielle på dette punkt, men vi mener nu stadig at der er behov for andre tekniske IT-kurser end de officielle Microsoft-certificeringsrettede kurser.

Det er da vældig fint at komme på et kursus i Microsoft Exchange, hvor man lærer at håndtere en infrastruktur bestående af 15 mailservere og 8500 brugere i 8 forskellige tidszoner fordelt på 5 juridiske enheder – men hvor mange af os har egentlig behov for det?

Så vi holder fast i vores koncept med kurser i de emner, som vi kan mærke at vores kunder har behov for. Og vi tilpasser selvfølgelig indholdet løbende efter nye versioner og ikke mindst inspiration fra … lige netop! … kunderne, så du er meget velkommen til at kontakte os med din ide og dine ønsker!

OBS: Skulle du have lyst til at tage en Microsoft Certificering, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Dels har vi kontakterne i orden, og kan rådgive dig om hvilke leverandører der kan levere fysiske eller virtuelle kurser, og dels har vi jo også selv baggrunden på plads i form af diverse certificeringer helt tilbage fra Windows NT 4 og op til nutidens Microsoft 365 i skyen.


Windows Server
Administration
under udarbejdelse

Windows Server
Group Policies (GPO)
under udarbejdelse

SharePoint Server
Administration
under udarbejdelse

Exchange Server
Administration
under udarbejdelse