Skip to main content

WiseFish

Udnyt din viden optimalt
WiseFish er integreret software til fiskeindustrien, til en overkommelig pris. Forøg kundernes tillid ved at fremvise komplette fangst informationer, incl. specielbehandling, fangstområder og fangststørrelser, alt integreret med omkostninger for hver fangsttur.

Flåde & salgs håndtering
Vedligehold flåde registrering for hvert enkelt fartøj i jeres flåde, incl. lossehavn, fangstområder and fangstudstyr anvendt. Fangstture for fartøjer fra andre organisationer kan også spores og fangsten bliver automatisk overført til en indkøbsordre for at få et fyldestgørende overblik over hele forsyningskæden.

Data med det samme (Real Time)
Tildeling og sporing af fangst til bedre planlægning af produktion, før afregning af fangstture. Fangsttal vil, når de er indtastet, være synlige i systemet med det samme, også før de er losset i havnen.

Fangst registreringer
Resultater fra hver fangst-tur bliver nemt registreret som detaljerede posteringer. Fangst informationer kan ses efter arter, fangst områder, størrelser og kvalitets sortering, osv.

Kvalitetsregistreringer
Udform størrelses vurderinger, prøve evalueringer, og link kvalitets evalueringer før hver prøve tilbage til skibet.

Rapportering ifølge EU\IUU regulativer
Registreringer der opfylder og bibeholder alle standarder indenfor gældende regler er bare en naturlig del af en arbejdsgang.

Word og Excel Integration
WiseFish er bygget på Microsoft Business Solution’s Dynamics Nav, og giver dig den styrke og pålidelighed fra et verdensklasse økonomi- og ERP system og sikrer dig optimal integration med alle de velkendte Microsoft programmer.

Hvis ikke WiseFish standard udgaven passer til jeres behov, kan der nemt udvikles, så det passer præcist til jeres virksomheds behov.

Hovedfordele

  • Tilknytningen til WiseFish foregår ved hjælp af nemme drill-down oversigter og SQL rapport værktøjer.
  • Lynhurtig adgang til informationer på ethvert tidspunkt i købs, produktions, salgs eller distributions processen.
  • Track and trace ethvert aspekt af dit produkt på udløbsdato, produktionsdato, lot/batch nr., sælger, slutkunde, fangst tur, fiskelandbrug eller tilsætnings og emballage batch.
  • Log lager data automatisk for hvert trin og overvåg kritiske hændelser (tilbagekald, kvalitetsnedgang, eller nedskrivninger), hold øje med potentiel forsyningsmangel, og spor præcist jeres præstation op imod standard/budget mål.
  • Strømline processer på tværs af hele enterprisen for at maksimere profit og minimere omkostningerne.

Om WiseFish™
WiseFish™ er en skræddersyet ERP løsning, udviklet for at imødekomme behovene fra fiske industrien. Det tilbyder en fyldestgørende funktionalitet set ud fra fiskeindustrien, WiseFish dækker hele Seafood-værdikæden lige fra selve fangsten og akvakulturen gennem produktionen til salg og distribution. Om dit selskab beskæftiger sig med alle led i Seafood-kæden, eller er specialiseret i specielle dele, er WiseFish yderst passende til alle typer og alle størrelser virksomheder i Seafood-branchen.

Om DynamicsNAV
Microsoft Dynamics NAV tilbyder et integreret økonomi/ERP (Enterprise Resource Planning) virksomheds program fra Microsoft som hjælper organisationer med at strømline deres virksomhed og forøge produktiviteten. Som en del af af Microsoft Dynamics familien, kombinerer Dynamics NAV finans, produktion, vedligeholdelse af kundeforhold, forsyningskæde, analyser og samhandels funktionalitet pakket sammen med et kerne verdensklasse økonomisystem. Produktet er udviklet til små og medium-størrelses virksomheder med op til 250 samtidige brugere.

Back to top